Grandimage
Patrik Larsson
Jenny Lindsgatan 4
416 62 Göteborg

Telefon: +46 703 266 191
Email:info@fotografpatriklarsson.se 
Website: grandimage.se
Website: fotografpatriklarsson.se

 

FILTYPER OCH FILÖVERFÖRING. Jag tar emot JPG, TIFF och PSD filer. Leverera gärna bilderna i färgrymden Adobe RGB så ordnar jag med resten.

Du kan ladda upp dina filer via Sprend till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller be att få en länk från min Dropbox så du direkt kan ladda upp dom till mig.

 

LEVERANS och LEVERANSTIDER. Från det att jag har mottagit din bild bör du inom en vecka ha dina bilder hos dig. Skulle du ha bråttom så ring mig så ska jag göra vad jag kan för att du ska få dina bilder i tid. Alla bilder skickas med Postnord och är spårbara. Vill du att bilderna ska skickas på annat sätt så hör av dig till mig.

 

UPPLÖSNING. Du behöver inte justera bildens upplösningen. Om du ändå gör det så skicka bilderna med en upplösning på 300 ppi.

 

REKLAMATION. Jag skickar bilderna i kraftiga rullar som ska klara en hård behandling. Om paketet är skadat när du hämtar ut det så ska du göra en reklamation direkt på postombudet.

Ta också kontakt med mig så skickar jag givetvis en ny bild till dig så fort det bara går.

Om din reklamation istället handlar om att bilden inte blivit som du tänkt så hör av dig till mig så snart du kan så tar vi en dialog. Jag vill att du ska bli nöjd!

 

AVISERING. Alla bilder skickas med mail eller sms avisering.

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.