Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu vill dela med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Torsdagen den 15 mars kommer Roine Magnusson. 

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Torsdag 15 mars kl 19:00 – 20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmäl dig här! Fullbokat! (Endast 20 platser)

Föreläsningen är kostnadsfri.

 
 
   
 

Roine Magnusson är en fotograf som just nu är aktuell med Augustpris-nominerade boken Nära fåglar men har också porträtterat djur från hela världen i bildserien ”Faces i have met”, även kor och träd har porträtterats som de personligheter de är i böckerna Kor – en kärlekshistoria (årets pandabok 2012) och Till träden. Han flög i Nils Holgerssons spår i ett ultralätt flygplan under arbetet med Den underbara resan (Årets pandabok 2007). Roine släpar gärna med sig åtskilliga kilon fotoblixtar ut i naturen för att få den bild han vill ha.

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.