Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu delar med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Först ut var fotografen och konstnären Dan Isaac Wallin. Och nu står Sven Persson på tur.

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Torsdag 7 september kl 19:00-20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmäl dig här! Endast 20 platser. (Fulltecknad)

Föreläsningen är kostnadsfri.
  
 
 
Sven Persson har mångårig erfarenhet som professionell fotograf. Uppdrag inom reklam och lifestyle varvas med det som ligger honom varmast om hjärtat - landskapsfotografering. Bildstilen är klassisk med formmässigt stabila kompositioner och mångsidighet ett kännetecken. Stora landskap tas med samma säkra hand som detaljer och abstrakta motiv. Helst av allt väljer Sven sina motiv från närområdet i Skåne, där årstider och väderförhållanden kan följas och väljas med omsorg.
 
Sven har gett ut en handfull böcker och haft ett antal separatutställningar, nu senast aktuell med boken och utställningen - Göinge det gröna rummet. Sven är utbildad inom bildkommunikation och avancerad bildredigering och är auktoriserad fotograf i digital bild och medlem i SFF - Svenska Fotografers Förbund. Han är även medlem i /N - föreningen Naturfotgraferna, Sveriges främsta naturfotografer.
 
 

En bild på papper är en bild på riktigt


Jag vill göra en bra bild bättre. En av nycklarna är modern teknik för fotoprint. Med upp till bredd 111 cm skriver vår printer bilder med färgbeständigt bläck. I nära dialog med dig väljer vi ett papper som passar för det som du vill få fram i din bild:
• Matta, släta papper
• Matta, strukturerade papper
• Halvblanka papper
Jag har ett brett papperslager från flera olika leverantörer och har du specifika pappersönskemål ser jag till att hitta den känsla och uttryck som du söker.

"Det är trevligt och 'hassel free' att vara kund hos mig"

image1

Matta papper

Matta papper har blivit populära och kan idag med Epsons nya bläck återge en djup och fin svärta.

image2

Halvblanka papper

Halvblanka papper har ett större färgomfång och ger djupare svärta vilket ger bilder med stor dynamik och härliga färger.

image3

Papper ...

Blanka papper används rätt lite till Fine art. Det som används mest är halvblanka barytapapper.

image4

Rätt material för din bild

Jag ger dig gärna tips och goda råd om vilket material som passar bäst för just din bild.

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.